laVie laVie

Château Malherbe

Côtes de Provence

Op het schiereiland van het fort van Brégancon ligt, pal aan zee, dit unieke wijndomein. Hier worden door de familie Ferrari al sinds 1940, op volstrekt natuurlijke wijze, wijnen gemaakt die profiteren van de uitzonderlijke terroir. De wijnen die hier geproduceerd worden behoren tot de mooiste die de Provence te bieden heeft.


Malherbe Rouge 2014

Prijs: € 32,50


Een bijzonder elegante wijn met een relatief laag alcohol-gehalte. Desalnietemin een buitengewoon complexe neus met tonen van kaneel, koffie, en blonde tabak. In de mond komen geconfijt fruit, bramen, provencaalse kruiden, vanille en de zondoorstoofde aarde van de Provence naar voren.

laVie laVie

Malherbe Rosé 2017

Prijs: € 29,50


Hoezo geen complexiteit en diepgang in rosé wijn! Naast rood fruit ontdek je gember en munt in de neus en vervolgens in de mond een sinaasappelschilletje, frambozen, witte peper en kerrie. Ga er maar voor zitten en geniet!

laVie laVie

Malherbe Blanc 2016

Prijs: € 32,50


Deze bleekgele wijn ruikt naar kweepeer, abrikoos en verbena. Je proeft tonen van geconfijte citroen, ananas en bloedsinaasappel in combinatie met een prachtige mineraliteit.

laVie laVie